Substráty
Řazení produktů
Výpis produktů
Hlíva citronová je ideální do polévek nebo jen tak na gril, zaujme vás svou sytě žlutou barvou,
Na první pohled zaujme svým mohutným tvarem a masitou strukturou. Má jemně oříškovou chuť, skvěle drží tvar a po tepelné úpravě připomíná maso. Ideální na gril, pánev i do těstovin – prostě houbový zážitek
Čerstvá, křehká a pevná zároveň, s jemně nasládlou vůní a plnou houbovou chutí. Skvělá na pánev, do omáček i na gril, výborně nasaje chuť koření a nepustí vodu. Klasika, která v téhle podobě překvapí každého gurmána.
Zaujme svým nezaměnitelným vzhledem připomínajícím lví hřívu a jemnou chutí. Má pevnou, vláčnou strukturu a snadno do sebe nasaje koření nebo marinádu. Nejčastěji se připravuje jako houbový steak. Houba, která potěší chuť i hlavu.
Tradičně nazývaná „houba nesmrtelnosti“ díky svým výjimečným účinkům na tělo i mysl. Podporuje imunitu, vitalitu a odolnost vůči stresu, pomáhá tělu lépe regenerovat. Působí jako přirozený adaptogen – zklidňuje, posiluje a harmonizuje organismus. Ideální pro každodenní užívání ve formě čaje, tinktury nebo sušeného prášku.
Známá také pod italským názvem Pioppino, oblíbená houba středomořské kuchyně. Chuťově je nejblíže našim klasickým lesním houbám, má výraznou vůni a pevnou strukturu, kterou si drží i po tepelné úpravě. Skvěle se hodí do rizot, omáček nebo k masu, kde dodá jídlu hloubku a plnou houbovou chuť.
Charakteristická svým bohatě rozvětveným, lupenitým tvarem, který připomíná vějíř hub. Ceněná pro své posilující účinky na imunitu, metabolismus a vitalitu. V kuchyni vyniká jemnou chutí a pevnou konzistencí, ideální do polévek, omáček i k restování.
.jpg)



